Mr. Cees Eenhoorn

|

Mijn naam is Cees Eenhoorn. Ik ben strafrechtadvocaat bij Schaap Strafrechtadvocaten. 39 Jaar ervaring zegt op zich nog niet zo veel. Maar in die 39 jaar heb ik mij wel uitsluitend bezig gehouden met het strafrecht en heb ik mijn cliƫnten bijgestaan in zo ongeveer alle rechtszalen van het land. Duizenden keren.

Ik weet inmiddels alles van hennepkwekerijen en de bizarre ontnemingsvorderingen die daar op volgen. Talloze gevallen van moord en doodslag. De wereld van milieudelicten, faillissements- en acquisitiefraude kent weinig geheimen meer. Maar evengoed winkeldiefstal of mishandeling. Verkeersongevallen. Verstaat de kunst om het verhaal achter de zaak te vertellen in de taal die rechters verstaan. Een goede voorbereiding is het halve werk. Mijn cliƫnten weten wat hen in de rechtszaal te wachten staat en wat er van hun verwacht wordt.

Voor informatie of vragen aan mr. Eenhoorn kunt u hem e-mailen:

c.eenhoorn@schaapstrafrecht.nl